пʼятниця, 15 січня 2021 19:27

Що чекає на водія, який розчавив жінку

Що чекає на водія, який розчавив жінку
Під Києвом водій Ford на швидкості вилетів на тротуар і збив 36-річну жінку. За кермо сів п'яний. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Поліцейські Київщини затримали водія Ford, який збив на смерть жінку у селі Софіївська Борщагівка.

Йому 47 років. Експертиза підтвердила, що був п'яний. Під час медичного освідування встановлено, що вміст алкоголю в крові на момент ДТП становив 0,85 проміле, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінки на Daewoo влетіли під фуру. Уціліла лише вагітна росіянка

"Водій виїхав на узбіччя, де скоїв наїзд на пішохода. Від отриманих травм 36-річна жінка померла на місці події. Підозрюваний знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Також вилучили у якості речового доказу авто", - сказано в повідомленні.

Слідчі відкрили кримінальне провадження. Найближчим часом чоловікові оберуть запобіжний захід. Йому загрожує до 8 років в'язниці.

Аварія сталася 14 січня близько 16.20 у селі Софіївська Борщагівка під Києвом. водій Ford на швидкості вилетів на зустрічку, пролетів дві смуги й на тротуарі збив 35-річну жінку. Зупинитися зміг, коли врізався у знак "Пішохідний перехід". З місця аварії не втікав, дочекався поліції та "швидкої". Казав, що випив 300 г горілки, бо святкував день народження сина.

Зараз ви читаєте новину «Що чекає на водія, який розчавив жінку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі