четвер, 27 грудня 2018 18:10

Чоловік застрелив свояка на очах у його дітей

Чоловік застрелив свояка на очах у його дітей
У Обухові на Київщині від вогнепального поранення помер 48-річний чоловік. До убивства причетний 38-річний родич убитого. Фото - kv.npu.gov.ua

У Обухові на Київщині від вогнепального поранення помер 48-річний чоловік. Дві кулі втрапили йому у грудну клітку та черевну порожнину.

До убивства причетний 38-річний родич убитого, повідомили у відділі комунікації поліції Київщини.

"Конфлікт між зловмисником та чоловіком його рідної сестри стався у квартирі. Там разом проживали потерпілий з дружиною, троє їхніх дітей та зловмисник. Коли старший чоловік вийшов на подвір'я, молодший наздогнав його зі зброєю у руках і зробив декілька прицільних пострілів. Після чого нападник втік у невідомому напрямку", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жінка одним ударом зарізала матір

"Швидку" та поліцейських викликали перехожі. На місці події працювала слідчо-оперативна група Обухівського відділення поліції, кінологи.

Під час проведення обшуку у кімнаті, де мешкає зловмисник, поліцейські вилучили понад 100 патронів калібру 7,62 та 3 гранати.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Підозрюваного в убивстві розшукують.

33-річний Сергій Грицюк із села Василівка Вознесенського району Миколаївської області розстріляв свояка, його дружину, сусідку і пожежників. Потім записав відеозвернення до дружини та дітей. Чоловік був упевнений, що його застрелять правоохоронці. Однак його затримали. На допитах Грицак розповідав, кого ще хотів убити — сусідів, матір Бориса.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік застрелив свояка на очах у його дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі