середа, 01 листопада 2017 13:25

Чоловік возив у машині 2 гранатомети та кілька тисяч патронів

У Києві поліцейські зупинили автомобіль та виявили в ньому арсенал боєприпасів. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

Автомобіль Ford Transit поліцейські зупинили, бо він їхав вночі з вимкненими фарами. Під час допиту водія помітили у салоні підозрілі предмети.

"Коли оглянули автомобіль, то виявили боєприпаси: два гранатомети, кілька тисяч патронів різного калібру, які знаходилися у металевих коробках та дерев'яних ящиках, шість магазинів та два ножі, 6 гранат та запали до них", - розповів начальник Головного управління Національної поліції у Києві Андрій Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Захоплення військового аеродрому в Одесі: затримали двох військових

Окрім того, поліція вилучила 40 підствольних гранат ВОГ-25. При огляді помешкання чоловіка вилучили ще кілька сотень патронів.

  Декілька тисяч патронів знайшли в багажнику
Декілька тисяч патронів знайшли в багажнику

За словами водія, він привіз арсенал зброї з АТО, де раніше служив добровольцем. Хотів перевезти їх у сусідню область для подальшого зберігання.

Ще один колишній АТОвець тримав не менший арсенал зброї вдома.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік возив у машині 2 гранатомети та кілька тисяч патронів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі