четвер, 12 листопада 2020 19:40

Чоловік влаштував різанину на вулиці й змінив зовнішність, щоб сховатися

Чоловік влаштував різанину на вулиці й змінив зовнішність, щоб сховатися
У Сумах п'яний чоловік напав з ножем на перехожих. У результаті поранення отримали чоловік і жінка. Фото: скріншот із відео

У Сумах п'яний чоловік напав з ножем на перехожих. У результаті поранення отримали двоє осіб.

Підозрюваного вже затримали. Ним виявився 27-річний житель обласного центру, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Уночі компанія з двох жінок та двох чоловіків розпивали пиво неподалік від ринка на проспекті Курський. Коли одному з чоловіків хтось зателефонував, той покинув компанію, і відійшов за ріг поговорити. А вже за якусь хвилину звідти почулися його крики про допомогу. Приятелі кинулися на крик, і побачили трьох невідомих, один з яких наносив ножем удари їхньому товаришу. Одна з жінок кинулася захистити друга від нападника, і тієї ж миті отримала від нього удар ножем. Потім зловмисник зі своїми приятелями втік", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали фото батька й сина, які загинули від рук криворізького різника

Постраждалих госпіталізували, зараз загрози їхньому життю немає.

Нападника затримали в Ромнах. Щоб сховатися від поліцейських, чоловік змінив зовнішність: збрив бороду і волосся на голові. Прихопивши особисті речі і документи, він виїхав з обласного центру.

Затриманому вже повідомили про підозру. Він перебуває під вартою.

У Кривому Розі чоловік з ножем кидався на людей, що проходили повз. У результаті двоє осіб загинули, ще вісім поранені, серед них – 8-річний хлопчик. Поліція близько 20 хвилин не могла затримати нападника.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік влаштував різанину на вулиці й змінив зовнішність, щоб сховатися». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі