пʼятниця, 13 листопада 2020 17:56

Чоловік стріляв біля супермаркету через дитину, яка продавала квіти

Чоловік стріляв біля супермаркету через дитину, яка продавала квіти
У Житомирі чоловік влаштував стрілянину біля супермаркету через те, що дівчинка продавала квіти Фото: zhitomir-online.com

У Житомирі чоловік влаштував стрілянину поблизу супермаркету через те, що дівчинка продавала квіти.

Інцидент стався на вул. Великій Бердичівській біля виходу з магазину. Чоловіку не сподобалося, що 10-річну дівчинку змусили продавати квіти і тим самим використали дитячу працю, повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Невідомий підстрелив 3 перехожих і сам отримав кулю

"Один із покупців зробив зауваження 47-річній жінці про використання дитячої праці у власних недоброчесних цілях. Між ними зав'язалася словесна перепалка, під час якої чоловік ще й вдарив жінку в обличчя. Згодом свої агресивні дії він супроводив кількома пострілами вгору зі стартового пістолета. Ним же, за словами заявниці, він їй і погрожував", - сказано в повідомленні.

Поліцейські з'ясували, що стріляв 31-річний житомирянин. Чоловіка затримали й вилучили в нього зброю.

У поліції відкрили кримінальне провадження за хуліганство. Також з'ясували, що постраждала жінка — баба дівчинки.

У селі Великі Дмитровичі Обухівського району Київської області чоловік із мисливської рушниці випадково поцілив у матір із дитиною. Він приїхав в Обухівський район, щоб продати зброю. Чоловік почав демонструвати її своїм друзям і здійснив постріл. Куля пролетіла майже 1,5 км і влучила в жінку, яка сиділа на подвір'ї з дитиною.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік стріляв біля супермаркету через дитину, яка продавала квіти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі