пʼятниця, 03 травня 2019 12:42

Чоловік спалив у печі сестру та її приятеля

У одному з сіл Недригайлівського району на Сумщині 36-річний чоловік убив і спалив свою 47-річну двоюрідну сестру та її 36-річного приятеля.

Жінка із чоловіком зникли ще 29 квітня. Телефони не відповідали, розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

Автор: su.npu.gov.ua
  На Сумщині 36-річний чоловік убив і спалив свою  двоюрідну сестру та її   приятеля
На Сумщині 36-річний чоловік убив і спалив свою двоюрідну сестру та її приятеля

"До поліції звернулася мати зниклого чоловіка. Під час пошуку встановили, що його бачили у сусідньому селі із жінкою. За дивним збігом обставин, останню сусіди також не бачили впродовж декількох днів. Телефон зниклого не відповідав. Ми розуміли, що чоловік не міг так просто зникнути. Відпрацьовуючи ймовірних осіб, із ким він міг контактувати цими днями, до поля зору потрапив двоюрідний брат жінки, з якою розшукуваного бачили односельці. Останній більше місяця тому повернувся з місць позбавлення волі, де відбував покарання за вбивство людини. Але за місцем проживання його не знайшли", - каже начальник управління карного розшуку обласної поліції Юрій Кузьменко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіло спалив у багатті: чоловік вбив товариша

Чоловіка затримали за селом. При ньому знайшли мобільний телефон зниклого чоловіка. Свою причетність до зникнення людини він повністю заперечував, але пізніше зізнався. Під час обшуку в його будинку виявили сліди крові, а в пічці — обгорілі людські рештки. Як потім розповів затриманий, вони належали його двоюрідній сестрі та її знайомому. На пасхальні свята вони прийшли до нього в гості. Випивали. Потім виникла сварка, під час якої чоловік схопив сокиру і наніс нею кілька ударів гостям. Після чого тіла померлих закидав дровами і спалив в пічці.

Автор: su.npu.gov.ua
  На Сумщині 36-річний чоловік убив і спалив свою  двоюрідну сестру та її   приятеля
На Сумщині 36-річний чоловік убив і спалив свою двоюрідну сестру та її приятеля

Щодо затриманого відкрите чергове кримінальне провадження. За скоєне його можуть ув'язнити довічно.

У Мерефі на Харківщині у занедбаному будинку знайшли убитим 37-річного безвісти зниклого чоловіка. Померлий був загорнутий у ковдру. На тілі експерти виявили чисельні ножові поранення. Крім того, встановлено, що у загиблого зникли 2 мобільні телефони та особисті речі.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік спалив у печі сестру та її приятеля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі