вівторок, 17 серпня 2021 23:54

Чоловік розгромив сільгосптехніку на чужому полі

На Херсонщині чоловік влаштував погром та стрілянину в полі.

Інцидент стався на території Зеленопідської територіальної громади Каховського району, повідомляють у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Чоловік на білому "Лінкольні" приїхав на поле та почав погрожувати робітникам. Він заявив, що їх роботодавець винен йому гроші.

Нападник металевим прутком потрощив сільськогосподарську техніку, після чого дістав з машини карабін та зробив кілька пострілів вгору. Робітники злякалися та сховалися.

Автор: Нацполіція
 

Водій "Лінкольна" намагався втекти від поліції, але оперативники заблокували позашляховик та затримали його. В автомобілі знайшли карабін з тепловізором, гільзи, глушник, металевий прут та мобільні телефони. Усе це направили на експертизу.

Автор: Нацполіція
 

Нападником виявився 36-річний житель Нової Каховки. Раніше судимий за грабіж, погрозу вбивством та незаконне заволодіння транспортним засобом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Психічнохворий вбив поліцейського і поранив медика

Він хотів помститися своєму компаньйону по агробізнесу, який нібито постачає йому неякісні товари та постійно винен гроші. Планував пошкодити сільськогосподарську техніку, але точно не знав, яке поле належить компаньйону. Однак пошкодив майно іншого фермера.

Автор: Нацполіція
 

Зловмиснику загрожує від 3 до 7 років в'язниці.

У Скадовському районі Херсонської області невідомі напали на охоронця автогосподарства одного з фермерських господарств і викрали техніку на 70 тис. грн.

Зловмисники били чоловіка, погрожували сокирою відрубати пальці, якщо він не скаже, у якому ангарі зберігають техніку, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік розгромив сільгосптехніку на чужому полі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі