вівторок, 02 січня 2018 15:27

Чоловік підпалив квартиру, щоб приховати вбивство

Чоловік підпалив квартиру, щоб приховати вбивство
Після пожежі у помешканні виявили тіло чоловіка із травмами голови. Фото: npu.gov.ua

Уродженець Луганської області в Києві вбив свого товариша та підпалив квартиру, щоб приховати злочин.

Після пожежі у помешканні виявили тіло чоловіка із травмами голови. Справою займається поліція, повідомили в прес-службі установи.

Подія сталась на вул. Потапова. На місці працювала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці опитали сусідів і сестру потерпілого. Вони повідомили, що чоловік проживав сам, не працював. Напередодні разом із невідомим вживав спиртні напої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік пробрався через дах у будинок і убив жінку

Підозрюваного затримали. Ним виявився 34-річний уродженець Луганської області, раніше судимий за нанесення легких тілесних ушкоджень.

Чоловік повідомив, що під час вживання алкогольних напоїв у них виник конфлікт, що переріс у бійку. Тому він кілька разів ударив товариша. Власник квартири впав на шафу та знепритомнів. Побачивши, що той не подає ознак життя, зловмисник вирішив приховати сліди злочину й підпалив квартиру.

Суд обрав чоловіку міру запобіжного заходу – домашній арешт. Йому загрожує до 15 років позбавлення волі.

У Запоріжжі молодий чоловік, ймовірно, вирішив вкоротити собі віку. Під його вікном опинилися батько з маленьким сином, якому не було і двох років. Чоловік упав на дитину - обидва загинули.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив квартиру, щоб приховати вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі