середа, 15 вересня 2021 10:05

Чоловік хотів підірвати будинок із дружиною та дітьми
3

На  Херсонщині   чоловік  після сварки з дружиною забарикадувався в будинку та погрожував його підірвати. Його затримали
Фото: facebook.com/khersonpolice.official
На  Херсонщині   чоловік  після сварки з дружиною забарикадувався в будинку та погрожував його підірвати. Його затримали
На  Херсонщині   чоловік  після сварки з дружиною забарикадувався в будинку та погрожував його підірвати. Його затримали

У селищі Іванівка на Херсонщині 45-річний чоловік після сварки із дружиною забарикадувався в будинку й погрожував його підірвати 13 серпня.

Жінка з чотирма дітьми встигла вибігти з будинку й викликала поліцію, повідомили у відділі комунікації обласного відомства.

"Під час сімейної сварки підозрюваний взяв гранату й погрожував рідним. Жінка й діти вийшли з будинку. Чоловік зачинився на другому поверсі й відмовлявся виходити", - розповів начальник Генічеського районного відділу поліції Сергій Балута.

Після тривалих перемовин чоловік здався та віддав гранату. Його затримали. У кишені поліцейські знайшли ще одну гранату РГД-5. Слідство триває.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Будівельник підпалив будинок дружини й хотів підірвати поліцейських

Сварки з бійками останні чотири місяці відбувалися майже щодня, розповіла дружина затриманого Олена, передає Суспільне.

Причиною стало розлучення. Напередодні чоловік отримав припис на 10 днів, який забороняв йому наближатися до родини. Декілька днів він жив у матері. Коли прийшов у її будинок - жінка не знає.

"Дві години я з ним розмовляла. Вирватися звідти не намагалася, бо це було неможливо. У нього були гранати, ножі й молоток, яким він мене бив. Намагалася з ним розмовляти, щоб потягнути час і я змогла вийти звідти. І потім мені це вдалося. Я замкнулася в кімнаті дітей і з телефона дитини подзвонила бабі, бо мій телефон він забрав", - каже Олена.

Друг дитинства затриманого Віталій Ляшко не вірить у розповідь дружини. Говорить, Олексій добра людина. Що з ним сталося - не розуміє.

Рідна тітка Олексія і сусіди говорять, що він просто так не зміг би підняти руку на жінку. Усе, що трапилося, спровокувала сама ж дружина. Олена говорить, що всі захищають Олексія, бо знають його як доброго сім'янина, а не тирана.

32-річний чоловік спробував підірвати багатоповерхівку, де живе колишня дівчина. Так хотів їй помститися. Після розриву погрожував жінці та її родичам фізичною розправою.

Через вибух вибиті вікна й виламані замки. Зі слів правоохоронців, підірвався саморобний вибуховий пристрій. Зловмисник прикріпив його до ручки дверей тамбуру.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік хотів підірвати будинок із дружиною та дітьми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі