понеділок, 23 травня 2011 14:55

Центр революційного Тбілісі потопає у смітті
11

Фото: фото: Олександр Імедашвілі, NEWSGEORGIA

Лідер "Демократичного руху - Єдиної Грузії" Ніно Бурджанадзе закликала столичну службу очищення прибрати центр Тбілісі, який учасники акції протесту загадили до невпізнанності. Крім того, люди, які мешкають неподалік, турбуються за безпеку своїх дітей.

Також відзначають, що учасники акції випорожнюються в під'їздах прилеглих будинків. Сама територія проведення акції перетворилася на сміттєзвалище.

Бурджанадзе поцікавилася, чому не прибирає Служба очищення територію проведення акції.

"Замість того, щоб виконувати свій обов'язок, вони забрали навіть урни. Прибічники Народних зборів своїми силами очищають проспект Костава і збирають пляшки. Нічого, нехай це буде на їх совісті", - заявила Бурджанадзе.

Тим часом повідомляється, що активісти і прихильники "Народних зборів" виявляють особливу агресію до журналістів "Руставі 2". Про це повідомляє сам телеканал.

Для ілюстрації телекомпанія пустила в 6-годинному "Кур'єрі" сюжет, в якому видно як чоловік лідера зборів Ніно Бурджанадзе Бадрі Біцадзе ображає журналіста телекомпанії. Біцадзе назвав його мавпою і відмовився давати коментар, а один з його оточення вдарив рукою по мікрофону.

Ввечері 21 травня прихильники опозиційного "Народного зібрання" блокували автомобільний рух біля будівлі Громадського телебачення Грузії в центрі Тбілісі. Поперек дороги були протягнуті сталеві троси і розставлені щити з написом "Міша піде". До будівлі телебачення була доставлена пересувна сцена, з якої виступають лідери опозиції. Але більшість учасників акції з настанням темряви розійшлася по домівках.

Зараз ви читаєте новину «Центр революційного Тбілісі потопає у смітті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі