понеділок, 23 жовтня 2017 17:30

"Це прояв диявола" - у містечку повісились троє хлопців

Автор: volyn24.com
 

У Погребищі Вінницької області менше, ніж за місяць стались одразу три самогубства серед підлітків.

Місцеві жителі б'ють на сполох. Не випускають дітей з дому. Вважають, що це прояви диявола, пише ТСН.

Першим повісився на турніку у дворі 17-річний Влад Марнопольський. Навчався у медичному училищі. Мав стати лікарем, як і його батьки. Мати Влада працює у місцевій полікліниці стоматологом.

"Влад був у гостях у друзів. Вдома матір його бачила, вони спілкувалися. Ніяких тілесних ушкоджень не мав. Він ліг спати, а перед цим ще сказав, що у нього зранку є якісь плани. Вже вранці матір побачила відкриті двері. Хлопець займався спортом. Вона подумала, що син пішов на перекладину. Але виявилося, що то був суїцид", - говорить начальник Погребищенського вiддiлення полiцiї Володимир Гавриш.

Влад був відмінником у медичному коледжі. У нього не було жодних конфліктів та бійок.

Підтвердили факт, що у Марнопольського вдома було ще знайшли дві мотузки із зашморгами та вузлами. Слідство вважає, що він просто тренувався в'язати вузли перед самогубством.

Марнопольський був підписаний у мережі на різні групи з негативним контентом, який і міг наштовхнути підлітка на смерть.

Другий випадок стався 7 жовтня. 18-річний Юрій Мельник у соціальних мережах зареєстрованим не був, з Марнопольським не знайомий, номерів телефонів один одного не мали.

"Він також виношував такі ідеї щодо самогубства. Розповідав друзям, щоб хотів би під машину стрибнути і таке подібне. Причини самогубства Мельника немає. Він вийшов з дому у вечірній час, був з друзями десь у розважальному закладі. Коли повернувся, то спілкувався з батьками, все було добре. Його телефон також дивилися. Нічого такого, що могло б підштовхнути його до суїциду, немає", – розповіли у поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік повісився на кабелі електромереж

Третій хлопець – 18-річний Вадим Протопіш. Однокласник Юрія Мельника. Останні два роки навчався у Вінниці. Мав дівчину. Розійшлися. Можливо, це стало причиною самогубства.

"Батьків не влаштовували їхні відносини. Вони його забрали, він вступив до черкаського закладу та вчився на рятувальника ДСНС. Він приїхав на похорони однокласника, а потім зустрівся з знайомими у Погребищі. Коли вони там відпочивали, побачив цю дівчину. Вони тоді вже як 2-3 тижні перебували у складних взаєминах, у них виник конфлікт. Вадим почав до неї підходити і з'ясовувати стосунки. Друзі його забрали звідти і відвезли додому. Коли він був вже вдома, зателефонував до свого товариша і сказав, що буде третім. Цей товариш перелякався і почав телефонувати всім друзям та знайомим, бо номера телефону батьків у нього не було. Коли всі прибігли до нього додому, було пізно. Він повісився", – додав Гавриш.

У Чугуєві Харківської області місцевий натрапив на тіло самогубці. Жінка провисіла на дереві не менше, ніж півроку.

Зараз ви читаєте новину «"Це прояв диявола" - у містечку повісились троє хлопців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі