пʼятниця, 08 січня 2021 15:52

Була твереза: розповіли про матір, яка викинула з 8 поверху 3-річного сина

Була твереза: розповіли про матір, яка викинула з 8 поверху 3-річного сина
У Києві 38-річна жінка викинула з вікна квартири свого 3-річного сина. На момент скоєння злочину була твереза. Фото: fakty.com.ua

8 січня у Києві обирають запобіжний захід 38-річній жінці, яка викинула з вікна квартири свого 3-річного сина. На момент скоєння злочину вона була твереза, показала експертиза.

Також під час засідання стало відомо, що жінка хворіє на епілепсію після аварії, в яку потрапила 8 років тому. Її обстежували у психіатричній клініці, де порадили вживати певні ліки. Однак через передозування у неї часто траплялися галюцинації. Останні епілептичні припадки у неї були за 2 дні до скоєного, пишуть "Факти".

На тлі захворювання підсудна не раз намагалася вкоротити віку. Востаннє це сталося невдовзі після того, як жінка викинула у вікно свого сина. На суді вона розповіла, з чого почалася суперечка та чому хлопчик опинився за вікном квартири.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показли фото 3-річного хлопчика, якого мати викинула з 8 поверху

"Це був звичайний ранок, я покупалася, погодувала дитя. Він почав бігати за мною, заліз на стілець, почав показувати жестами, щоб я попила води з крану. Спочатку я пила, але потім попросила, щоб він зупинився. А він почав вередувати. Роздягнувся, заліз до ванни, почав дуже сильно кричати", - розповіла жінка.

Зазначається, що представником дитини є батько. Після виписки з лікарні він має забрати хлопчика до себе.

Підсудна незаміжня, має вищу освіту, ніде не працює, знаходиться в декретній відпустці. Виховує двоє дітей – 13 та 3 років.

Дніпровський районний суд Києва задовольнив клопотання прокурора та обрав підозрюваній запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком на 2 місяці.

Трагедія сталася у Дніпровському районі Києва у середу, 6 січня. 38-річна жінка з вікна 8 поверху скинула 3-річного хлопчика. Інцидент стався на проспекті Романа Шухевича, 30-А. Перед тим жінка викинула з вікна багатоповерхівки і особисті речі. Вчинок пояснила любов'ю до когось на ім'я Руслан.

Зараз ви читаєте новину «Була твереза: розповіли про матір, яка викинула з 8 поверху 3-річного сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі