середа, 14 листопада 2012 16:47

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

"Братчиків" Корчинського побили біля "Каравану" за бажання повісити меморіальну дошку Мазурку

"Братчиків" Корчинського побили біля "Каравану" за бажання повісити меморіальну дошку Мазурку
Адміністрація ТРЦ "Караван" назвала акцію Братства "провокацією, яка суперечить логіці, здоровому глузду і простої людяності". Фото: liga.net

Спроба активістів партії Братство встановити меморіальну табличку Ярославу Мазурку, якого міліція підозрює розстрілі охоронців ТЦ "Караван", закінчилася масовою бійкою з міліцією.

Активісти "Братства" разом з націоналістичними організаціями Патріот України і Соціал-націоналістична асамблея з ранку зібралися біля входу в "Караван". Вони планували прикріпити на фасаді торгового центру табличку з написом: "В цьому магазині купував і стріляв український неогайдамака Ярослав Мазурок". Так організатори акції хотіли увічнити пам'ять "народного героя Ярослава Мазурка", пише ЛігаБізнесІнформ.

Лідер Братства Дмитро Корчинський заявив: "Мазурок відкрив вогонь у відповідь на загрози і приниження з боку охоронців "Каравану". Це природна реакція нормального українця. Справжній українець - це людина з нелегальним стволом. Більшість громадян звикли терпіти приниження, тому вчинок Мазурка став для них гарним прикладом".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Киянин, який знайшов тіло Мазурка, вимагає грошової винагороди

У підсумку прибулі на місце проведення акції правоохоронці та люди у штатському відібрали в учасників табличку, яку останні не захотіли віддавати без бою.

Коментуючи подію Корчинський сказав: "Караван" не тільки не вміє обслуговувати покупців, чим провокує їх на стрілянину, але і не розуміє принципів реклами. Меморіальна дошка Мазурка, яку намагалися встановити Братство і Патріот України, служила б популяризації цього "генделика" і збільшила б відвідуваність. Коротше, не ходіть в "Караван" - не вміють вони торгувати ".

Адміністрація ТРЦ "Караван" назвала акцію Братства "провокацією, яка суперечить логіці, здоровому глузду і простої людяності".

"Єдиним мотивом, на наш погляд, в даному випадку у лідерів цього об'єднання був PR за всяку ціну, побудований на чужому горі. В даному ключі, висловлюємо подяку співробітникам міліції за професійну та оперативну роботу щодо захисту від вторгнення в приватну власність і захист відвідувачів ТРЦ" , - заявили в прес-службі "Каравану".


Зараз ви читаєте новину «"Братчиків" Корчинського побили біля "Каравану" за бажання повісити меморіальну дошку Мазурку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

31

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі