четвер, 12 травня 2016 15:56

Боєць АТО повісився на дверній ручці
3

Фото: з сімейного архіву
Олександр Філіпчук  з товаришем ( На фото - ліворуч)

В середу, 11 травня, наклав на себе руки боєць 72-ї окремої механізований бригади 28-річний Олександр Філіпчук. Чоловік нещодавно повернувся із зони АТО, де 2 роки служив за контрактом. Родом із Білої Церкви, де проживав із мамою.

"Сашко повісився на дверній ручці. Його знайшла сестра, яка не могла додзвонитися. Він підготувався до самогубства — порвав документи на землю, які в той день отримав. Видалився із соцмереж та вимкнув телефони", - розповідає волонтер Марина Борозенець.

До того, чоловік вів себе як завжди: був веселим, жартував. Ходив на поминальні дні на кладовище.

" На гробках був, жартував із друзями. А тоді покінчив із собою. Друзі кажуть, їхню бригаду вивели на полігон на навчання. Звідти Олександра списали за станом здоров'я. Це, певно, і стало останньою краплею. Він говорив товаришам, що ось повернувся, і тепер нікому не потрібен", - додає Марина.

Попрощаються із бійцем у п'ятницю, 13 травня. Поховають на Білоцерківському кладовищі із усіма військовими почестями.

Читайте також: На Полтавщині в туалеті повісилася школярка

Раніше повідомлялося, що у Ладижині Вінницької області на березі річки знайшли мертвим 28-річного бійця АТО. Загинув внаслідок вибуху ручної гранати. Покінчив життя самогубством, бо не отримав психологічної допомоги після повернення зі сходу.

Зараз ви читаєте новину «Боєць АТО повісився на дверній ручці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі