субота, 09 січня 2016 21:19

Бойовики обстріляли Зайцеве та Майорськ: загинув капітан поліції

Бойовики обстріляли Зайцеве та Майорськ: загинув капітан поліції
Фото: vlasti.net

Впродовж сьогоднішнього дня бойовики не припинили обстріли позицій сил АТО.

З початку доби зафіксовано майже 15 епізодів порушень противником режиму "повної тиші". Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.

Як зазначається, зі сторони Донецького аеропорту та північних околиць самого міста Донецьк терористи зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів різних систем вели вогонь по силах АТО в районі Опитного, Пісків та південніше Авдіївки. Один із опорних пунктів біля Новгородського бойовики обстріляли з озброєння БМП.

Але найскладнішою ситуація сьогодні була біля населених пунктів Зайцеве та Майорськ. Там злочинці неодноразово обстрілювали українських воїнів та місцевих мешканців зі стрілецької зброї, великокаліберних кулеметів та гранатометів. Зокрема, під вогонь бойовиків потрапив цивільний автомобіль. В результаті цього була поранена місцева жінка.

"Наслідки могли б бути набагато гіршими, якби вчасно не зреагував один із співробітників Національної поліції України, який опинився неподалік. Офіцер, ризикуючи власним життям, зробив все можливе, щоб зупинити та вивести автомобіль з лінії вогню. Водночас, бойовики цілили безпосередньо в цивільних. На жаль, порятунок невинних людей, які стали заручниками чергового злочину бойовиків, коштував мужньому капітану Національної поліції України життя. Українського Героя поцілила куля загарбників", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, за минулу добу в зоні проведення антитерористичної операції ніхто з українських військових не загинув і не постраждав.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики обстріляли Зайцеве та Майорськ: загинув капітан поліції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі