неділя, 21 червня 2015 09:47

Бойовики за добу більше 80 разів обстріляли позиції ЗСУ

Бойовики за добу більше 80 разів обстріляли позиції ЗСУ
Фото: dailylviv.com

Бойовики впродовж минулої доби 83 рази порушили умови припинення вогню. Найскладнішою ситуація залишається в районі Донецька.

Як зазначається у повідомленні прес-центру АТО у Фейсбуці по Красногорівці, Опитному, Пісках, Мар'їнці та Авдіївці вчора пізно ввечері бойовики неодноразово гатили із 120-мм мінометів.

"Населений пункт Опитне був обстріляний з гаубиць калібру 152 мм. А 122-мм ворожі артсистеми били по Широкиному. На Луганщині загарбники наносили вогневі удари по наших позиціях в районі Золотого та Станиці Луганської. Тенденція обстрілів наших позицій не змінилась і сьогодні. Зранку бандити проросійських гібридних збройних угрупувань вже більше 15 разів обстріляли позиції сил АТО. Здебільшого на Донецькому напрямку. Найчастіше найманці кремля завдають вогневих ударів зі 120-мм мінометів, 122 та 152-мм гаубиць", - йдеться у повідомленні..

З опівночі з цього озброєння вони неодноразово обстріляли Авдіївку, Піски, Опитне, Березове, Мар'їнку.

"Також зі 120-мм мінометів загарбники гатили по околицях Попасної та Троїцького. Впродовж ночі ворог активно вів повітряну розвідку. Найбільше його безпілотників було помічено в районі Луганська", - повідомили в прес-центрі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики за добу більше 80 разів обстріляли позиції ЗСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі