субота, 30 травня 2015 19:36

Бойовики били по трьох напрямках: Луганському, Донецькому та Маріупольському - прес-центр АТО

Бойовики били по трьох напрямках: Луганському, Донецькому та Маріупольському - прес-центр АТО
Фото: nv.ua

30 травня з 06.00 години ранку до 18–ї години вечора ситуація на Сході України продовжувала залишатись напруженою. Постріли звучали на Луганському, Донецькому та Маріупольському напрямках.

Повідомляє прес-центр АТО.

"Населений пункт Щастя, що на Луганщині, російські найманці обстріляли з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

На Донецькому напрямку російсько-терористичні війська вели вогонь по Пісках та Гранітному. Били з 122-мм артилерійських гармат та 120-мм мінометів. По населеному пункту Авдіївка терористи стріляли з автоматичного станкового гранатомету. Працював тут і ворожий снайпер . Крім того, бандити вели вогонь у Пісках з автоматичного станкового гранатомету, снайперських гвинтівок та стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні.

Бойовики продовжували нищити Широкине, що на Маріупольському напрямку. Вели вогонь з автоматичних гранатометів та стрілецької зброї. В районі населеного пункту Мангуш над українськими позиціями був зафіксований безпілотний літальний апарат противника.

"На Артемівському напрямку день пройшов у напруженій тиші", - зазначають у штабі.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики били по трьох напрямках: Луганському, Донецькому та Маріупольському - прес-центр АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі