пʼятниця, 25 березня 2016 18:18

Бойовики 16 разів провокували українських захисників - штаб АТО

Бойовики 16 разів провокували українських захисників - штаб АТО
Фото: zn.ua

Ситуація в зоні проведення АТО залишається напруженою. За сьогодні бойовики 16 разів вдавались до збройних провокацій проти українських захисників.

Про це повідомляє прес-служба штабу АТО.

"Найгарячіше було на Донецькому напрямку, де під ворожими обстрілами з мінометів, озброєння БМП, гранатометів та стрілецької зброї опинилися українські захисники Авдіївки, Опитного, Пісків, Луганського та Троїцького. Зусилля проросійських найманців виявилися марними, сили АТО в черговий раз доказали, що надійно утримують свої позиції. При цьому українським військовим довелось двічі відкривати вогонь у відповідь зі стрілецької зброї", - йдеться в повідомленні штабу АТО.

Також в повідомленні зазначається про те, що в напрямку Луганська за вказаний період обстрілів позицій сил АТО не було. З метою покращення стану справ у займаній зоні відповідальності війська продовжують укріплювати позиції, проводять заходи з розмінування підконтрольних їм територій, діяльність щодо виявлення та знешкодження диверсійно-розвідувальних груп противника.

Нагадаємо, під час нещодавного бою біля населеного пункту Новотроїцьке українські військові змусили бойовиків ганебно покинути поле бою.

Зараз ви читаєте новину «Бойовики 16 разів провокували українських захисників - штаб АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі