вівторок, 01 червня 2021 19:58

Блогерці з друзями, які розгромили готельний номер, загрожує в'язниця

Блогерці з друзями, які розгромили готельний номер, загрожує в'язниця
Скандальна блогерка разом із друзями рознесла в Києві готельний номер. Фото: Instagram/ttiisshhiinnaa

Уже відомі подробиці погрому в готелі в Києві, який влаштувала скандальна блогерка під ніком ttiisshhiinnaa і її друзі.

Двоє хлопців та двоє дівчат орендували номер, в якому пошкодили меблі, гучно себе поводили та знімали свої дії на відео. Поліцію викликав адміністратор, який почув шум, розповіли у відділі комунікації ГУНП Києва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися фото погрому в готелі, який влаштувала блогерка з друзями

"Дівчата та хлопці, які тимчасово проживали у готельному номері, ймовірно, напідпитку, пошкодили меблі. Свої дії вони знімали на відео та виклали у мережу. Наряд патрульної поліції доставив трьох порушників до Шевченківського управління поліції. Це – кияни, 19, 20 та 21 року. Слідчо-оперативна група задокументувала факт пошкодження майна", - розповіли в поліції.

Слідчі розпочали кримінальне провадження. Справу розслідують як хуліганство. Фігурантам загрожує до п'яти років обмеження волі або до чотирьох – за ґратами.

Інцидент стався вночі. Скандальна блогерка під ніком ttiisshhiinnaa разом із компанією влаштували в готельному номері вечірку, а потім розгромили його.

Зараз ви читаєте новину «Блогерці з друзями, які розгромили готельний номер, загрожує в'язниця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі