середа, 17 червня 2020 03:01

Блискавка влучила у ферму: спалахнула масштабна пожежа

Блискавка влучила у ферму: спалахнула масштабна пожежа
Загорілася ферма від розряду блискавки. Фото: ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

У селі Новолабунь Полонського району Хмельницької області внаслідок розряду блискавки на фермі спалахнула масштабна пожежа.

До приїзду рятувальників фермерам вдалося самостійно евакуювати все поголів'я корів, повідомили в ГУ Державної служби з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області.

"На момент прибуття першого підрозділу площа пожежі сягнула 1500 кв.м, існувала загроза перекидання вогню на впритул розташовану адміністративну будівлю та приміщення компресорної", - розповіли рятувальники.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неадекватный чоловік жбурляв у рятувальників склом і вистрибнув з вікна

Гасіння пожежі ускладнювалося сильними поривами вітру та горючим навантаженням. Вогонь вдалося загасити. Травмованих та загиблих під час пожежі не було

На місці працювали 22 рятувальників та десять одиниць техніки.

Раніше на Кіровоградщині під час вибуху в сільській хаті дивом вціліли двоє дітлахів 6 та 7 років, а їхня 28-річна мама із численним травмами опинилася у лікарні. Очевидці припускають, що будинок зруйнувала кульова блискавка.

Зараз ви читаєте новину «Блискавка влучила у ферму: спалахнула масштабна пожежа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі