понеділок, 22 жовтня 2018 16:25

Бізнесмена Нагорного знову відправили за ґрати

Бізнесмена Нагорного знову відправили за ґрати
Апеляційний суд Києва знову взяв під варту бізнесмена Тимофія Нагороного. Його підозрюють в державній зраді та шахрайстві. Фото - glavcom.ua

Апеляційний суд Києва знову взяв під варту колишнього чоловіка української гімнастки Лілії Подкопаєвої Тимофія Нагороного. Його підозрюють у державній зраді та шахрайстві.

"Ухвалу слідчого судді Печерського районного суду від 4 жовтня у вигляді тримання під вартою з визначенням застави у сумі 300 неоподаткованих мінімумів щодо Нагорного Тимофія Олександровича скасувати. Застосувати запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 30 листопада. Взяти Нагорного під варту в залі суду негайно після оголошення ухвали на судовому засіданні Апеляційного суду Києва. Ухвала оскарженню не підлягає", — йдеться у судовому рішенні.

Нагорний спростував висунуті йому обвинувачення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Завербували: повідомили, у чому звинувачують бізнесмена Нагорного

"Я — законослухняний громадянин і готовий нести свій хрест до кінця. Якщо правоохоронні органи вважають за доцільне тримати мене під вартою, я готовий. Ніколи мої дії не завдавали шкоди іміджу України, не те, що становили державну зраду", — сказав Нагорний.

СБУ затримала бізнесмена Тимофія Нагорного 2 жовтня. Окрім держзради, екс-чоловіка Подкопаєвої підозрюють у шахрайстві та замаху на злочин. 10 жовтня соратники Нагорного принесли до банку заставу 528,6 тис. грн – таку суму як альтернативу утримання в СІЗО визначив суд. Близькі Нагорного стверджують, що цю суму зібрали силами багатьох активістів, громадських діячів і відомих особистостей, серед яких і Лілія Подкопаєва.

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмена Нагорного знову відправили за ґрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі