четвер, 15 листопада 2018 13:48

Біля Андріївської церкви знайшли рюкзак із запалювальною сумішшю

Біля Андріївської церкви знайшли рюкзак із запалювальною сумішшю
Біля Андріївської церкви в Києві правоохоронці знайшли рюкзак із "коктейлями" Молотова. Ймовірно, належить злочинцям, які сьогодні скоїли напад на храм. Фото - npu.gov.ua

Біля Андріївської церкви в Києві правоохоронці знайшли рюкзак із "коктейлями" Молотова. Ймовірно, належить злочинцям, які сьогодні скоїли напад на храм. Про це повідомив очільник столичної поліції Андрій Крищенко.

"Було обстежено територію. Знайдено 2 пляшки нерозбитих, в яких, ймовірно, знаходиться запалювальна суміш, також знайдено поруч рюкзак, ймовірно, нападників", – розповів Крищенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Церкву Московського патріархату обклеїли портретами Сталіна

Він зазначив, що спочатку була інформація про 2 нападників. Але на камерах відеоспостережень видно, що зловмисників було щонайменше 4.

Поліція Києва відкрила кримінальні провадження за 2 статтями. Зловмисникам загрожує до 10 років позбавлення волі.

Близько восьмої ранку 15 листопада 2 невідомих кинули 2 пляшки з займистою рідиною у двері Андріївської церкви. Охоронці церкви намагалися затримати чоловіків, однак хулігани застосували газові балончики і втекли.

Зараз ви читаєте новину «Біля Андріївської церкви знайшли рюкзак із запалювальною сумішшю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі