четвер, 20 червня 2019 00:33

"Більше цікавився своїм телефоном" - нові дані про підозрюваного у вбивстві Дарини Лук'яненко

"Більше цікавився своїм телефоном" - нові дані про підозрюваного у вбивстві Дарини Лук'яненко
11-річна Дарина Лук'яненко із селища Іванівка на Одещині зникла 13 червня. Протягом тижня її шукали близько півтисячі людей. Знайшли у вигрібній ямі надвірного туалету біля дому місцевого мешканця. Фото - od.npu.gov.ua

Обшук у будинку підозрюваного у вбивстві Дарини Лук'яненко, 22-річного Миколи Тарасова із Іванівки на Одещині почався близько 18.00.

Чоловік живе разом із старшим братом та батьками. Вони - підприємці. Торгують на місцевому ринку "Привоз" поряд із точкою матері Дарини.

Мати чоловіка брала активну участь у пошуках зниклої дівчинки. До них кілька разів приходили поліцейські з оглядом – батьки не перешкоджали, дозволяли все вивчати в будинку і на подвір'ї.

За їхніми словами, у день зникнення Даринки він допомагав їм на ринку. У той час, коли вона пропала, приймав душ. А потім грав у комп'ютерні ігри й дивився фільм у навушниках. У селі кажуть, що чоловік захоплювався комп'ютером, жив як відлюдник, фактично не виходив з дому. Також він іноді допомагав як вантажник батькам Даринки. Але на дівчинку, якщо вони випадково зустрічалися, не звертав ніякої уваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція, "швидка" та нелюдський плач: що відбувається біля будинку, де знайшли зниклу дівчинку

"Більше цікавився своїм телефоном. На вигляд він звичайний хлопець, середнього зросту і статури. Кілька років ніде не працював. Остання робота – сезонна. Тоді він заробив пристойні гроші. Частину віддав батькам, частину витратив на покупку одягу для себе. Він з тих, повз кого пройшов би і не звернув уваги", – кажуть місцеві, передає "Крапка".

Як розповіла мати підозрюваного, син добровільно пройшов перевірку на детекторі брехні. Але тест провалив. Втім, жінка це пояснювала тим, що син довгий час знаходився в депресії.

Ніхто в Іванівці до останнього не вірив у вбивство. Люди чекали, що хтось звернеться з вимогою викупу.

11-річна Дарина Лук'яненко із селища Іванівка на Одещині зникла 13 червня. Близько 14.00 вона вийшла із ринку "Привоз", де працює її мати і пішла до школи на репетицію танцювального номеру. Їхній колектив подав заявку на конкурс, який відбудеться 20 червня. Проте до школи дівчинка так і не дійшла. Протягом тижня її шукали близько півтисячі людей. Знайшли ввечері 19 червня у вигрібній ямі вуличного туалету біля дому Тарасових. Під час допиту підозрюваний зізнався, що душив дівчинку в будинку. А потім роздягнув до гола і кинув у яму. Одяг спалив.

Зараз ви читаєте новину «"Більше цікавився своїм телефоном" - нові дані про підозрюваного у вбивстві Дарини Лук'яненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі