пʼятниця, 05 квітня 2019 18:25

Бійцівський пес пошматував 4-річного хлопчика на дитячому майданчику

Бійцівський пес пошматував 4-річного хлопчика на дитячому майданчику
У Рівному бійцівський пітбуль напав на 4-річного хлопчика на дитячому майданчику. Фото - ТСН

У Рівному бійцівський пітбуль напав на 4-річного хлопчика на дитячому майданчику. Малий із мамою та молодшою сестричкою повертались із садочка.

Пес спершу понюхав дитину, власник заспокоїв, що собака безпечний. А потім пітбуль накинувся на хлопчика і вп'явся йому в ногу. Самотужки власник відтягнути тварину не міг, тож на допомогу прибіг перехожий. Лише вдвох вони змусили пса відпустити дитину, повідомляє ТСН.

Нині малюк в лікарні з глибокими рваними ранами ноги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Собаки напали на дітей: пошматована дівчинка у важкому стані

"Стан при поступленні був важкий. Крім того, що важкі травми, звичайно, дитина перенесла і має психологічну травму", - повідомляє завідувач ортопедо-травматологічним відділенням Рівненської обласної дитячої лікарні Ігор Яковець.

У поліції хазяїна пса розшукали і йому загрожує штраф у 85 гривень.

У Слов'янську на Донеччині Анатолія Адаменка, 1 рік і 9 місяців, пошматував домашній пес. Відгриз хлопчику вуха і три пальці на лівій руці. Дитину забрали в місцеву реанімацію. Наступного дня доправили в Харківську обласну дитячу лікарню №1.

Зараз ви читаєте новину «Бійцівський пес пошматував 4-річного хлопчика на дитячому майданчику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі