середа, 18 січня 2017 18:49

Безпритульний задушив скотчем пенсіонерку

Безпритульний задушив скотчем пенсіонерку
dp.npu.gov.ua

На Дніпропетровщині безпритульний задушив пенсіонерку липкою стрічкою. Рецидивіст 2 тижні тому вийшов із в'язниці.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"У місті Синельникове Дніпропетровської області 39-річний рецидивіст убив пенсіонерку. Чоловік 2 тижні тому повернувся з місць позбавлення волі. Грошей та постійного місця проживання не мав. Тому вирішив будь-яким чином роздобути гроші. Побачив давню знайому. 66-річна жінка торгувала на базарі. Він був її постійним клієнтом. Почав за нею стежити. Наступного разу безхатченко вже чекав пенсіонерку біля під'їзду. Заздалегідь розробив план вбивства та пограбування. Тому слідом за нею зайшов у будинок. Біля квартири схопив та затягнув усередину. В кімнаті нападник побив жінку. Її лице, руки та ноги обмотав скотчем. Потерпіла не мала чим дихати та задихнулася. Рецидивіст прикрив її тіло килимом. Водночас почав нишпорити по оселі. Однак зміг поживитися лише мобілкою, 100 грн та 40 пачками цигарок. Після цього втік. Наступного дня тіло матері знайшов її син. Він повідомив поліцію", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Онука розповіла, як вона зі своїм коханим убила бабусю

Вбивцю затримали. Йому загрожує до 15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.

На Київщині п'яний рецидивіст жорстоко вбив 90-річну пенсіонерку. Її тіло викинув у криницю. Мертву матір знайшла донька. Триває розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Безпритульний задушив скотчем пенсіонерку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі