пʼятниця, 12 лютого 2021 16:01

Бандити влаштували "облаву" знайомому, в якого позичили гроші: подробиці
3

На Тернопільщині поліцейські затримали злочинців, які побили та пограбували товариша.

Після скоєного чоловіки відібрали у нього автомобіль і втекли, взявши з собою в заручники людину, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

"Один з потерпілих розповів, що позичив знайомому гроші. Останній перетелефонував і сказав приїхати по борг. Позичальник так і зробив, взявши з собою товариша. Коли приїхав за вказаною адресою та зайшов у помешкання, на чоловіка накинулися двоє, вдарили та почали вимагати ключі від автомобіля, документи, гроші й цінні речі. Після цього привели в будинок товариша і почали бити його палицею по тілу. Власникові автівки вдалося втекти", - повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

На Тернопільщині поліцейські затримали злочинців, які побили та пограбували свого товариша
Фото: npu.gov.ua
Після скоєного чоловіки відібрали у нього автомобіль і втекли, взявши з собою в заручники людину
Після скоєного чоловіки відібрали у нього автомобіль і втекли, взявши з собою в заручники людину

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Банда вимагачів займалася "поборами" з місцевих перевізників

Декілька годин потерпілий ховався у полі від кривдників. Уранці він дістався до найближчого фермерського господарства та повідомив про злочин у поліцію.

Відомо, що після після втечі одного потерпілого, зловмисники змусили іншого чоловіка їхати з ними на Тернопіль, але через Борщів.

У викраденому авто були цінні речі - фотоапарат, скутер і зварювальний апарат. Останній викрадачі продали дорогою на Тернопіль за 200 грн, аби мати кошти на пальне.

В обласному центрі вони змусили заручника на своє ім'я здати до ломбарду фотоапарат і шукали клієнтів на автомобіль і скутер. Проте транспортні засоби продати не встигли. Їх викрили працівники карного розшуку. Як з'ясувалося, зловмисники вже відбували покарання в місцях позбавлення волі за вбивство.

Злочинцям оголосили про підозру. Слідство триває.

У Дніпрі затримали 33-річного рекетира, який разом зі спільником вимагав у підприємця 20 тис. грн щомісячно. За це гарантував безперешкодне ведення бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Бандити влаштували "облаву" знайомому, в якого позичили гроші: подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі