пʼятниця, 07 серпня 2015 09:07

Автомобіль з шістьма хлопцями розстріляли на Київщині

Автомобіль з шістьма хлопцями розстріляли на Київщині

У Київській області на трасі біля Білої Церкви троє невідомих розстріляли автомобіль. Правоохоронці повідомили, що у автівці їхали шість хлопців. Їхній транспортний засіб зупинила іномарка, з якої вийшли невідомі та почали стріляти з вогнепальної зброї. 

Одного із хлопців поранили в ногу, іншого злочинці упіймали та зарізали. Чотирьом іншим жертвам вдалося втекти, передає Магнолія ТБ.

Пізніше міліції вдалося затримати нападників, в оселях яких виявили холодну та вогнепальну зброю. Нападники виявилися давніми приятелями постраждалих, з якими у них був конфлікт.

Наразі триває слідство, під час якого правоохоронці намагаються з'ясувати, звідки у затриманих зброя та що стало причиною кривавої розправи. Убивцям "світить" від 15 років до довічного ув'язнення.

Нагадаємо, що в ніч на 31 липня в Харкові в супермаркеті "АТБ" невідомий відкрив стрілянину з пістолета. 30-річний потерпілий помер на місці від вогнепального поранення в груди. Незабаром злочинця затримали.

Зараз ви читаєте новину «Автомобіль з шістьма хлопцями розстріляли на Київщині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі