вівторок, 18 червня 2019 15:45

Авто знайшли на глибині 5 м: подробиці загибелі чоловіка та 2-х дітей

Авто знайшли на глибині 5 м: подробиці загибелі чоловіка та 2-х дітей
У Херсонській області з Перекопського каналу дістали тіла чоловіка і 2-х дітей. Вони затонули внаслідок автомобільної аварії поблизу села Магдалинівка Чаплинського району. Фото - facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

У поліції Херсонської області розповіли подробиці трагедії, під час якої загинули брати 5 і 17 років та їхній 35-річний сусід поблизу села Магдалинівка Чаплинського району.

Вони утрьох на автомобілі "Москвич 412" поїхали до сільського магазину. Коли не повернулися, 43-річна мати хлопців зателефонувала до поліції, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"Діти разом із дорослим поїхали на автомобілі родини "Москвич 412" до сільського магазину. Як згодом батькам розповіли односельці, зробивши покупки, чоловік із дітьми сіли до автівки та поїхали у невідомому напрямку. Рідні самостійно намагалися розшукати дітей, проте це не вдалося. За 17 годин безперервних пошукових заходів неподалік сусіднього населеного пункту працівники поліції помітили на ґрунті сліди від колес легкового автомобіля, що вели у зрошувальний магістральний канал. Під час його обстеження на глибині близько 5 метрів виявили автомобіль, на якому виїхали розшукувані", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із річки витягли затонуле авто з подружжям, яке було у розшуку

Вікна автівки були відчинені, а салон - без пасажирів. Була надія, що вони врятувалися. Проте під час подальшого обстеження акваторії діти та чоловік знайдені у воді мертвими. Усі обставини аварії встановлюють слідчі.

Чоловік із дітьми зникли ввечері 16 червня. Попередньо, чоловік не впорався з кермуванням. Авто злетіло у Перекопський канал.

Зараз ви читаєте новину «Авто знайшли на глибині 5 м: подробиці загибелі чоловіка та 2-х дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі