середа, 08 січня 2020 12:38

Авіакатастрофа в Ірані: змінили інформацію про причини

Авіакатастрофа в Ірані: змінили інформацію про причини
Літак Boeing 737-800 авіакомпанії МАУ впав поблизу міжнародного аеропорту імені Імама Хомейні в Тегерані. Фото: isna.ir

Посольство України в Ірані оновило інформацію про причини катастрофи літака авіакомпанії "Міжнародні авіалінії України" під Тегераном.

"Інформація про причини авіакатастрофи з'ясовує комісія. Будь-які заяви про причини аварії до рішення комісії не мають офіційного характеру", – йдеться в оновленому повідомленні на сайті посольства.

Раніше координатор оперативної кризової групи Державної консульської служби МЗС України Максим Коваленко на пресбрифінгу не назвав можливих причин катастрофи літака, уточнивши лише, що в Ірані зараз працює комісія, яка їх і розслідує.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Авіакатастрофа в Ірані: уточнили інформацію про загиблих

"Тільки після рішення спеціально створеної комісії буде озвучено причину падіння літака. Навіть попередньої причини немає, тому що будь-яка інформація, яку буде зараз оголошено, буде дуже чутлива і матиме відповідні наслідки. Версій поки що теж немає, оскільки це щойно трапилося", – пояснив представник Державної консульської служби.

Раніше в посольстві попередньою причиною аварії називали аварію двигуна з технічних причин.

Літак Boeing-737 авіакомпанії МАУ, який мав виконати рейс PS752 за маршрутом Тегеран – Київ, розбився орієнтовно о 6:00 за тегеранським часом (близько 4:30 за київським часом) 8 січня після зльоту з тегеранського аеропорту імені Імама Хомейні. На борту перебували 167 пасажирів і дев'ятеро членів екіпажу, всі загинули.

Зараз ви читаєте новину «Авіакатастрофа в Ірані: змінили інформацію про причини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі