понеділок, 24 жовтня 2022 09:37

Спецтема: Війна Росії проти України

Армія Путіна нещадно обстрілює Миколаївську область: подробиці від Кіма

Армія Путіна нещадно обстрілює Миколаївську область: подробиці від Кіма
Миколаївську область Росія знову накрила вогнем. Фото: facebook.com/GeneralStaff.ua

Російські окупаційні війська не припиняють тероризувати Миколаївську область обстрілами.

Ворожі атаки фіксували минулої доби, 23 жовтня, та вранці 24-го. Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Віталій Кім в Telegram.

Минулої доби ворог вів мінометний вогонь по прибережній смузі Очаківської громади Миколаївського району. Без жертв та постраждалих.

На світанку 24 жовтня загарбники обстріляли Шевченківську громаду. У результаті пошкоджено авто та нежитлова споруда. Постраждалих немає.

У ніч на 24 жовтня фіксували обстріли Баштанської громади Баштанського району. Як наслідок, пошкоджена лінія електропередач, три приватних будинки, навчальний заклад. Постраждалих немає.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім повідомив про збитий Су-25. Таким Путіна тішили на параді в Москві

"Тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджених житлових будинків уточнюється", – додав Кім.

Минулої доби о 12:00, 15:30, 18:00 та 20:00 обстрілів зазнала Широківська громада Один будинок зруйновано та три пошкоджено. Постраждалих немає.

24 жовтня близько 4:00 під обстрілами перебувала Інгульська громада. Інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

У Вознесенському та Первомайському районах день та ніч минули "відносно спокійно".

У ніч на 20 жовтня ворог знову атакував Миколаїв безпілотниками Shahed-136. Чотири дрони потрапили до одного з навчальних закладів міста. Ще один безпілотник впав на закриту приватну територію. У результаті атак виникли дві пожежі на відкритих територіях. Минулося без жертв та постраждалих. Інформація про руйнування уточнюється, повідомив Віталій Кім.

Частину ударних дронів, які окупанти скерували на Миколаївську область, вдалося збити українським захисникам. Загалом не долетіли до цілі в ніч на 20 жовтня 14 ворожих безпілотників Shahed-136.

З початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну Миколаїв не сходить з інформаційних хронік. Місто й область постійно обстрілюють. Майже щодня міська влада повідомляє про жертви чи поранених серед цивільного населення в місті й Миколаївській області.

Зараз ви читаєте новину «Армія Путіна нещадно обстрілює Миколаївську область: подробиці від Кіма». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі