середа, 29 лютого 2012 11:57

Американець згорів заживо, після того як помилково випив бензину і закурив

Американець згорів заживо, після того як помилково випив бензину і закурив

43-річний житель американського містечка Хевлок в штаті Північна Кароліна загинув через те, що випадково випив бензину, а потім вирішив закурити. Трагічний випадок стався в понеділок пізно ввечері, повідомили в поліції. За інформацією слідчих, Гаррі Аллен Беннінг знаходився в квартирі свого друга і помилково випив бензин, прийнявши його за алкоголь. Зробивши ковток, чоловік виплюнув бензин, обливши при цьому одяг.

Деякий час по тому американець вийшов на вулицю покурити. Одяг чоловіка загорівся, і він з серйозними опіками був госпіталізований до лікарні в Чапел-Хілл. Вранці у вівторок він помер, повідомила прес-секретар міської адміністрації Дайан Міллер газеті The Washington Post.

Поліція й пожежна служба Хевлок продовжують розслідування.

16 лютого стався ще один трагічний випадок з американським курцем. В Найсвілле, штат Флорида, 57-річний ветеран В'єтнаму Том Холловей отримав страшні травми і опіки від електронної сигарети, що вибухнула прямо в нього в роті. Чоловікові вибухом вибило всі зуби і відірвало частину язика, а через вибух у будинку виникла пожежа.

Зараз ви читаєте новину «Американець згорів заживо, після того як помилково випив бензину і закурив». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі