середа, 13 січня 2021 18:10

4-річного хлопчика до струсу мозку побив знайомий матері

4-річного хлопчика до струсу мозку побив знайомий матері
У дитини струс мозку та страшні гематоми Фото: glavcom.ua

На Івано-Франківщині 4-річного хлопчика жорстоко побив 59-річний знайомий його матері. У дитини струс мозку та страшні гематоми.

Сталося все, коли мати взяла дитину з собою в гості до знайомого. Там вони пиячили майже 2 дні, пише Сьогодні. Кривднику щось не сподобалося, і він накинувся на хлопчика з кулаками. Мати ледве відтягнула малюка і викликала поліцію. Дитину одразу забрали в лікарню.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кидав на підлогу та бив по голові: вітчим кулаками виховував пасинка

"Маленька дитина, уявляєте, лице синє, очі залиті кров'ю. Думаю, що це або предметом якимось били, і то багаторазово, або хтось здоровий кулаками", – розповідає лікар Олег Матіяш.

У сільській раді села Задністрянське, де проживає жінка, про неї знають небагато, бо вона нетутешня, вийшла заміж за місцевого жителя. Про чоловіка, що побив хлопчика, сусіди кажуть, що пиячить та поводить себе агресивно.

"Стоїть питання, куди виписувати таку дитину, тому що нікому не відомо, що вона знову не потрапить в такі умови і не отримає там ушкодження", – говорить лікар Олег Матіяш.

За скоєне кривдник може відбудеться штрафом, громадськими або виправними роботами. На матір малюка склали адмінпротокол.

У Криму 23-річний батько вбив свою 18-місячну доньку. Чоловік побив дитину, а потім, щоб дівчинка не плакала, кілька разів придушив її стрічкою натільного хрестика.

Зараз ви читаєте новину «4-річного хлопчика до струсу мозку побив знайомий матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі