понеділок, 22 квітня 2019 16:45

3-річний хлопчик сам ходив трасою серед ночі

3-річний хлопчик сам ходив трасою серед ночі
На трасі біля магазину в селі Правдівка на Хмельниччині близько 3:00 знайшли 3-річного хлопчика. Фото - hm.npu.gov.ua

На трасі біля магазину в селі Правдівка на Хмельниччині близько 3:00 продавчиня побачила 3-річного хлопчика.

Малюк сказав, що його звати Артемом, але де його батьки — розповісти не зміг. Жінка викликала поліцію, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"До ранку поліцейські з'ясували, що дитина разом з батьком живе у тому ж селі, де її знайшли. Мати давно залишила малюка і востаннє бачилася з ним ще восени 2018-го. Доки батько перебував на заробітках в одному з сусідніх районів області, вихованням хлопчика займалася його сестра та дідусь із бабусею. Як тільки чоловік дізнався про зникнення сина, одразу приїхав і подав заяву про розшук до поліції", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція знайшла матір, яка покинула малюка посеред вулиці

Хлопчика ще близько 21:00 вклали спати, за словами родичів. Уночі сам прокинувся, одягнувся та, відчинивши двері, вийшов з дому. Єдине, що малий добре знав — це дорогу до пиріжкового магазину біля траси, куди часто ходив з родичами.

Працівники поліції вивчають усі обставини справи, умови проживання дитини. Відповідні служби мають вирішити, чи можна повернути дитину назад у родину.

У Кривому Розі вночі на вулиці знайшли 5-річну дівчинку. Дитина одна блукала містом.

Зараз ви читаєте новину «3-річний хлопчик сам ходив трасою серед ночі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі