середа, 23 жовтня 2013 16:03

30-річну одеситку ревнивий бойфренд викинув з сьомого поверху

30-річну одеситку ревнивий бойфренд викинув з сьомого поверху
Фото: help.kiev.ua

В Одесі 22 жовтня близько десятої вечора з сьомого поверху будинку на Люстдорфській викинули жінку. ЇЇ привезли живою до лікарні, де сьогодні вранці вона померла.

"Жінці близько тридцяти років, має дітей. Того вечора до неї в гості прийшов кавалер із трьома друзями. Спочатку все було тихо, тоді на балконі почався галас. Чоловік та жінка сварилися, вона почала кликати на допомогу, а через кілька хвилин почувся удар", - розповідають сусіди.

"Швидку" та міліцію викликали перехожі. Жінку забрали у відділенні реанімації. Після падіння вона залишалися при тямі, але була у шоковому стані.

Мешканці будинку кажуть, що правоохоронці затримали трьох молодиків, які були в квартирі. Четвертий з місця трагедії втік, та його вже знайшли. Одна з причин трагедії, яку обговорюють сусіди постраждалої, молодик викинув свою подругу з балкону через ревнощі.

Міліція факт падіння жінки підтверджує, але подробиць не коментує.

"Справу веде Київський райвідділ міліції Одеси. Крім версії вбивства, розглядають, чи не було падіння жінки нещасним випадком або суїцидом, поки що не розголошуємо всіх подробиць з етичних міркувань", - повідомили Тетяна Хмельницька із Одеського міського управління УМВС.

Зараз ви читаєте новину «30-річну одеситку ревнивий бойфренд викинув з сьомого поверху». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі