понеділок, 29 травня 2017 13:48

24-річний АТОвець загинув у аварії

24-річний АТОвець загинув у аварії
Василь Бідула керуючи автомобілем Wolksvagen Golf, врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм помер у лікарні. Фото — Facebook Павла Данильчука

28 травня неподалік села Довгів Горохівського району на Волині у автомобільній аварії загинув учасник АТО 24-річний Василь Бідула. Керуючи автомобілем Wolksvagen Golf, він врізався в придорожнє дерево. Від отриманих травм помер у лікарні.

Про це повідомив депутат Луцької міської ради Павло Данильчук.

"Сумна звістка з Горохова. В автомобільній аварії загинув активний учасник Майдану та бойових дій на східному фронті у 2014-15 роках - Василь Бідула. Неприйнятна несправедливість, коли після пережитого такі хлопці як Василь гинуть в мирному житті" - повідомив Данильчук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У страшну ДТП потрапив військовий ЗСУ

У поліції кажуть, водій не впорався із керуванням.

"Мешканець міста Горохів, керуючи автомобілем Wolksvagen Golf не впорався з керуванням і скоїв зіткнення із придорожнім деревом. Ймовірно, водій не вибрав безпечної швидкості, не впорався з керуванням транспортним засобом і допустив зіткнення. Автомобіль доставлено на арештмайданчик відділу поліції", - йдеться у повідомленні відділу комунікації ГУНП області.

За фактом порушення правил дорожнього руху слідчі відкрили кримінальне провадження.

У селі Полянівка Мелітопольського району Запорізької області поховали бійця 56-ї окремої мотопіхотної бригади 36-річного Олександра Мінченка із позивним "Аватар". Загинув у аварії, яка трапилася у Маріуполі.

Зараз ви читаєте новину «24-річний АТОвець загинув у аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі