пʼятниця, 23 грудня 2016 19:43

20-річна сутенерка дружбою заманювала дівчат займатися проституцією

20-річна сутенерка дружбою заманювала дівчат займатися проституцією
musavat.com

У Чернівцях затримали молоду сутенершу, яка обманом заманювала дівчат займатися проституцією.

Про це повідомляє "АСС".

"У Чернівцях затримали 20-річну дівчину, яка займалася сутенерством. Більше того, торгувала наркотиками через Інтернет. Зловмисниця хитрощами заманювала молодих дівчат. А потім шантажем та залякуваннями примушувала займатися проституцією. Вибирала 20-23-річних дівчат приємної зовнішності. Шукала через знайомих. Спілкувалися, переписувалися, пили каву. Врешті-решт, зав'язувалася дружба. Потерпілі не лише надавали сексуальні послуги, а й супроводжували клієнтів на курорти чи за кордон. За кожну послугу платили $100-300. Частину віддавали сутенерці. Самі дівчата не бідні, мають айфони та автомобілі. До поліції звернулася одна із потерпілих. Всього постраждали 5 дівчат. Паралельно з сутенерством, разом зі спільниками вела наркотичний бізнес. У соцмережі створили групу, де пропонували свій крам. Після оплати присилали клієнтові фото з місця, де сховали наркотики. Останню схему вперше викрили в Чернівцях" - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дід-педофіл розбещував 9-річну онуку

20-річна сутенерка зараз знаходиться під вартою. За свої діяння вона може сісти на 10 років. Триває досудове розслідування.

В аеропорту "Бориспіль" затримали 56-річного маріупольця, який продавав українських дівчат за кордон. Перед входом у літак чоловіка спіймали. Йому загрожує 12 років ув'язнення.
Зараз ви читаєте новину «20-річна сутенерка дружбою заманювала дівчат займатися проституцією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі