вівторок, 24 жовтня 2017 10:20

17-річну школярку до напівсмерті побила дружина АТОвця

17-річну школярку до напівсмерті побила дружина АТОвця
17-річну Олену Жураховську з Малина Житомирської області побили на очах її сім'ї нібито через борг в 500 грн. Фото - ТСН

Однією з жінок, які побили до напівсмерті школярку 17-річну Олену Жураховську з Малина Житомирської області на очах її сім'ї нібито через борг у 500 грн, виявилася сусідка потерпілої, дружина бійця АТО і молода мати 21-річна Любов Оліфіренко.

У місті говорять, що саме вона і була ініціатором знущань над дівчиною. Ще однією нападницею виявилася подружка Любові, Тетяна Величанська. Про це пишуть "Вести".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Побиття школярки: учасниці чернігівської банди оголосили підозру

Решту фігурантів, а всього їх було четверо, в поліції не називають.

"Вони всі вели асоціальний спосіб життя і били Олену в стані алкогольного сп'яніння", - заявили в міськраді Малина.

У місцевій поліції уточнили, що офіційно всі підозрювані ніде не працювали.

"У двох підозрюваних є малолітні діти. Зараз встановлюємо причини того, що сталося. Чи справді приводом став борг у 500 гривень - невідомо, адже можливості запитати у дівчини немає. Вона в комі", - сказали в прес-службі обласної поліції.

Місцеві жителі розповідають, що зараз кривдниці прикриваються тим, що у них діти.

Є питання і до сім'ї Олени, яка не стала на її захист. Мама школярки - молода жінка, але вона випиває, кажуть у міській раді.

"2014 року її позбавили батьківських прав на молодшу дитину. Ми тоді просили прокуратуру позбавити прав і на Олену, адже дівчинка навіть не вчилася в школі, на неї боляче було дивитися. Але в прокуратурі нам тоді відповіли, щоб ми не лізли не в свою справа. Мама з Оленою тоді поїхали в село Гранітне. А тепер ось знову з'явились", - розповіли чиновники.

У поліції стверджують, що з батьками розберуться.

На Житомирщині компанія з чотирьох людей до напівсмерті побила свою знайому через борг у 500 грн. Її вранці знайшли на вулиці перехожі. Лікарі оцінюють стан дівчини як дуже важкий.

Зараз ви читаєте новину «17-річну школярку до напівсмерті побила дружина АТОвця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі