четвер, 16 березня 2017 12:35

17-річна дівчина повісилася слідом за товаришем

17-річна дівчина повісилася слідом за товаришем
visnyk.ua

У Чернівцях 17-річна дівчина повісилася слідом за товаришем. Напередодні 8 березня її друг скоїв самогубство.

Про це Gazeta.ua розповіла студентка коледжу, Настя.

"7 березня 16-річного хлопця знайшли повішеним у власній квартирі. Його подруга не могла пережити втрату, дуже сумувала. Через тиждень після смерті товариша теж повісилася. Відомо, що підлітки жили в одному під'їзді та будинку. Хлопець був учасником "синіх китів" і виконав останнє завдання. Дівчина участі в грі не брала. Загибла навчалася у Фінансово-економічному коледжі Буковинського державного фінансово-економічного університету. Була студенткою 3-го курсу "Правознавства". Її товариш вчився у 2-ій гімназії. У коледжі кажуть, Настя вчилася гарно. Після смерті товариша на пари ходила. Проте була дуже сумною. Усі шоковані цією трагедією. Підлітки були з хороших сімей".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчина впала з 14 поверху на дах припаркованого авто

12 березня на Івано-Франківщині за невідомих обставин повісилася 15-річна школярка. Дівчину знайшли біля будинку, повішену на дереві. Загибла жила разом із бабусею та двома молодшими сестрами. Мати була на заробітках у Польщі. Нині правоохоронці з'ясовують обставини та причину суїциду.

Зараз ви читаєте новину «17-річна дівчина повісилася слідом за товаришем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі