субота, 09 травня 2020 18:29

17-річну дівчину підозрюють у вбивстві іноземця

17-річну дівчину підозрюють у вбивстві іноземця
Іноземця знайшли мертвим із ножовим пораненням. Фото: Нацполіція

У Тернополі правоохоронці затримали 17-річну дівчину, яку підозрють у вбивстві студента-іноземця.

"Тернопільські правоохоронці оперативно розкрили вбивство 24-річного студента-іноземця. У скоєнні тяжкого злочину правоохоронці підозрюють 17-річну жительку Тернопільського району. Неповнолітню затримали, вирішується питання про обрання їй запобіжного заходу", - повідомляє прес-служба поліції.

Як зазначається, близько 4-ї години ранку в поліцію надійшла інформація від лікарів бригади швидкої медичної допомоги про те, що за місцем проживання вони виявили тіло чоловіка з ножовим пораненням. На місці події поліцейські встановили особу загиблого. Ним виявився 24-річний громадянин Демократичної Республіки Конго, який навчався в одному з вишів Тернополя.

Тоді правоохоронці опитали сусідів, можливих свідків, а також вилучили відео з камер спостереження.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вбили та з'їли чоловіка: харківським канібалам оголосили вирок

"Таким чином оперативно встановили особу підозрюваного у скоєнні тяжкого злочину. Нею виявилася 17-річна жителька одного із сіл Тернопільського району. Неповнолітню поліцейські затримали за місцем проживання, куди вона втекла на таксі після скоєння вбивства", - повідомили в поліції.

Тепер правоохоронці встановлюють всі обставини злочину. Розпочато кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років.

На Рівненщині 38-річна жінка знайшла зарізаним свого 51-річного співмешканця. У вбивстві підозрюють 18-річного сина жінки.

Зараз ви читаєте новину «17-річну дівчину підозрюють у вбивстві іноземця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі