понеділок, 24 червня 2019 13:40

15-річну дівчину зґвалтували серед білого дня

15-річну дівчину зґвалтували серед білого дня
В Умані невідомий напав на 15-річну дівчину. Погрожуючи вбивством, зґвалтував її. Фото - Мережа Новин

Вдень 24 червня невстановлений чоловік в Умані напав на 15-річну дівчину. Погрожуючи вбивством, зґвалтував її.

На розшук злочинця піднятий особовий склад поліції Черкащини, повідомив перший заступник голови Нацполіції В'ячеслав Аброськін. І розповів про аналогічні злочини щодо дітей, які були скоєні протягом минулої доби.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7-річну дівчинку зґвалтував батьків друг

"Тільки за вчора аналогічні злочини були скоєні в Маріуполі щодо 12-річної дитини, покидьок затриманий. На Вінничині - щодо 4-річного хлопчика, покидьок затриманий. У Київській області з заявою звернулися жінки про зґвалтування їхніх 2-річної та 12-річної доньок. Триває перевірка. Покидьки знущаються над нашими дітьми кожного дня, питання залишається - чия дитина наступна? Це потрібно зупинити", - написав він.

І нагадав, що Україна чекає на розгляд законопроекту #6607 у Верховній Раді, який дозволить створити відкритий реєстр педофілів. За його словами, це крок назустріч безпеці наших дітей.

У Іванівці на Одещині 22-річний Микола Тарасов викрав і хотів зґвалтувати 11-річну Дарину Лук'яненко. Дитина пручалася та кричала. Тоді він убив дівчинку, а тіло вкинув у 3-метрову вигрібну яму вуличного туалету. Тіло дівчинки знайшли на 7-й день пошуків.

Зараз ви читаєте новину «15-річну дівчину зґвалтували серед білого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі