пʼятниця, 09 квітня 2021 11:10

13-річна дівчина цькувала вчителів школи: подробиці скандалу

13-річна дівчина цькувала вчителів школи: подробиці скандалу
Скандальна історія сталася в Конотопській школі наприкінці минулого року і викликала бурхливе обговорення. Тоді в соцмережах з'явилися кадри, на яких вчитель доволі грубо скручує дівчину і на очах однокласників виштовхує за двері Фото: pixabay.com

На Сумщині 13-річна школярка цькувала вчителів.

Скандальна історія сталася в Конотопській школі наприкінці минулого року і спричинила бурхливе обговорення. Тоді в соцмережах з'явилися кадри, на яких учитель доволі грубо скручує дівчинку й на очах однокласників виштовхує за двері, пише tsn.ua.

Відео цькувань 13-річна школярка в мережу виклала сама. Її мати звернулася до поліції. Зустрічну заяву написав і сам учитель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дорікала за одяг і вказувала на целюліт: директорка ліцею цькувала учнів

Відомо, що на уроці дівчина бавилася мобільним телефоном, демонстративно ігнорувала неодноразові зауваження і зривала заняття. Грубих порушень із боку педагога поліцейські не виявили й провадження щодо нього закрили.

Натомість поліція встановила факт булінгу з боку учениці.

"Було встановлено, що винуватицею конфлікту була 13-річна школярка. Через вік дівчинки, яка не досягла 16 років, рішенням суду було притягнуто до адміністративної відповідальності її матір", - повідомив речник поліції Сумської області Володимир Крепецьких.

У поліції додають, що викладач креслення, який, власне, і потрапив на відео, не єдиний, хто потерпав від цькування та нападок учениці. Вона конфліктувала практично з усіма педагогами школи.

У Хмельницькому вчителька математики вдарила шестикласника по голові щоденником і обізвала психом. А потім схопила за светр і силою виштовхала з класу. Розлютися, бо учень забув удома ручку й хотів позичити її в когось із однокласників.

Зараз ви читаєте новину «13-річна дівчина цькувала вчителів школи: подробиці скандалу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі