вівторок, 25 квітня 2017 15:26

10-річний хлопчик повісився у власному будинку

10-річний хлопчик повісився у власному будинку
На Вінничині повісився 10-річний хлопчик. Фото: kp.ua

У селі Семенки Барського району Вінницької області повісився 10-річний хлопчик. Четвертокласника знайшла мати, ввечері 24 квітня. Жінка побачила сина повішеним через вікно зачиненого будинку.

Про це Gazeta.ua повідомив голова села Олександр Бородатий.

"Василь жив у благополучній сім'ї. У родині Солоненків були ще двоє дорослих дітей. Щоб заробити копійку, батько їздить на заробітки в Росію. Мати працює на місцевому підприємстві. Хлопчик був дуже спокійний, завжди все тримав у собі. Ми з односельчанами думаємо, що тут причетна гра "Собачий кайф". Коли хлопчик загинув, то комп'ютер був увімкнений", - розповів Олександр Бородатий.

У селі кажуть, що хлопчик виконував завдання. Мабуть, він і не думав, що загине. Намотав на шию мотузку з білизни і не розрахував сили. Перед тим набрав маму. Вона помчала додому, але не встигла.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 16-річна дівчина повісилася на горищі

Уночі 24 квітня в Бучацькому районі на Тернопільщині 17-річного хлопця врятували від самогубства. Знайшли у лісі біля села. Житель одного із сіл району звернувся в поліцію. У нього виник конфлікт з внуком. Хлопець пішов з дому і погрожував скоїти самогубство. Поліцейські негайно виїхали до села і організували розшукові заходи. 17-річного втікача виявили в лісі. Помітивши правоохоронців, підліток почав втікати. Його наздогнали. На шиї хлопця виявили сліди, характерні для спроби повішання.

Зараз ви читаєте новину «10-річний хлопчик повісився у власному будинку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі