середа, 26 жовтня 2016 00:53

Понад 250 гостей три дні гуляли на весіллі
6

Фото: із сімейного архіву молодят

Боєць 80 окремої десантно-штурмової бригади 23-річний Анатолій Устимюк та студентка 20-річна Катерина Фіц весілля святкували 3 дні. Для того орендували банкетну залу у місті Камінь-Каширський на Волині. Запросили понад 250 гостей, усіх родичів та друзів.

Про це кореспондентові Gazeta.ua розповіли молодята.

Анатолій із села Раків Ліс, Катерина — із Нуйно Камінь-Каширського району. Познайомилися у райцентрі у 2010 році. Зустрічатися почали за 2 роки, коли Катерина подзвонила привітати хлопця із Днем народження.

"Катя чекала, поки служив у армії. 8 березня 2014 року поїхав на Схід. Одразу потрапив у пекло під Слов'янськом. Зідзвонюватися щодня не було можливості, тому раділи навіть слову, почутому одне від одного. За 2 тижні отримав у бою поранення — осколок потрапив у ліве стегно. Мене відправили по шпиталях — Ізюм, Харків, Київ. У столиці пробув аж до початку серпня. Мав купу операцій, та рятувати ногу потрібно було за кордоном. На лікування до Парижа відправили волонтери. Кохана завжди була поряд", - пригадує Анатолій.

Освідчився Катерині у колі сім'ї 29 травня. Подарував обручку і білі троянди. У той же день розписалися.

"Пишно святкувати тоді не було можливості. Весілля влаштували 2 жовтня. У райцентрі орендували банкетну залу. Запросили усіх родичів та друзів. Гуляли три дні поспіль. Гості розходилися за північ", - додає чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пара втретє одружилася на фронті

Зараз пара облаштовує власне жило у Камінь-Каширському. Анатолій хоче закінчити реабілітацію і влаштуватися на роботу. Катерина — навчається на 2 курсі філологічного факультету Переяслав-Хмельницького педагогічного університету.

20 жовтня у Романовому Селі Збаразького району на Тернопільщині у церкві Святої Покрови обвінчалися 24-річна Настя та 28-річний Юрій Самойленки. Весілля святкували удруге. Перше було 21 червня, коли пара розписалася у РАЦСі.

Зараз ви читаєте новину «Понад 250 гостей три дні гуляли на весіллі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі