понеділок, 22 серпня 2016 22:34

Поліцейські пірнали на дно затоки, щоб повернути нареченій обручку
6

Поліції Брістоля довелося пірнати на дно затоки, щоб повернути дівчині її втрачену обручку з діамантом.

Про це повідомляє Daily Mail.

35-річна Нікола Хезелл втратила обручку в Брістольській затоці, коли займалася веслуванням. Вона віддала її подрузі, щоб та поклала у свою сумочку. Коли причалили до берега — прикраси ніде не було. Дівчина звернулася до капітана порту, який погодився допомогти і залучив місцеву команду поліцейських-водолазів. І їм вдалося повернути нареченій обручку.

Нікола вийде заміж за 29-річного Дункана Мердока 23 вересня.

"Втратити обручку було жахливо. Я була без тями від горя. Поняття не мала, куди вона могла подітися. Не вірила в те, що не знайдемо його. Втратити таку важливу річ — це жахливе відчуття", - каже жінка.

Водолаз Майк Ловлесс знайшов обручку за 45 хвилин.

"Коли вони покликали мене і сказали, що знайшли обручку, я заплакала. Я була приголомшена. Це було неймовірно. Коли мені її повернули, я тремтіла і постійно дивилася на неї. Я ніколи більше не візьму її з собою на заняття з веслування, вона зберігатиметься в дуже безпечному місці", — каже Нікола.

Водолаз Майкл Ловлесс, який знайшов обручку, каже, що не вірив у успіх.

"Я не був упевнений, що ми її знайдемо, але нам це вдалося. На дні доків багато черепашок, і обручка впала між ними. Я вже проплив було повз неї і на зворотному шляху почав швидко переглядати дно, а вона там лежала внизу. Я дуже здивувався і зрадів за жінку", - розповів водолаз.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наречену до вівтаря вів чоловік, якому пересадили серце її батька

Нагадаємо, українська співачка Світлана Тарабарова оголосила про свої заручини. І присвятила нову пісню своєму коханому чоловікові, ім'я якого артистка поки тримає в секреті.

Зараз ви читаєте новину «Поліцейські пірнали на дно затоки, щоб повернути нареченій обручку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі