понеділок, 08 серпня 2016 21:51

На весілля англійської герцогині та американського мільярдера завітав екс-король Іспанії
3

Шарлотта Енн Уелслі — дочка англійського герцога Артура Уелслі і колумбійсько-американський мільярдер, а також власник пивної імперії Алехандро Санто-Домінго оголосили про заручини ще в липні минулого року, пише fw-daily.

Побралася пара навесні 2016-го. По-справжньому королівське торжество відбулося в католицькій церкви XVI століття на пагорбах Андалузії, що за 40 км від Гранади.

На свято приїхали 200 іменитих гостей, серед яких були: Корнуольська Камілла, колишній король Іспанії Хуан Карлос I, а також співак Джеймс Блант з дружиною Софією.

Після церемонії гостей запросили в садибу, обсаджену оливковим садом, недалеко від церкви. Колись цей замок був улюбленим місцем відпочинку принца Чарльза і принцеси Діани.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гамбургерами замість торта частували на весіллі моделі

Сукню герцогині і пошив відомий бренд Emilia Wickstead. Вбрання вирізнялося особливою простотою і лаконічністю. Ніякої вишивки, лише дрібний візерунок на тканині і відкриті плечі.

Зараз ви читаєте новину «На весілля англійської герцогині та американського мільярдера завітав екс-король Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі