пʼятниця, 05 серпня 2016 11:06

Аутисти Дейв і Лінсі побралися після зйомок у фільмі

35-річний Дейв Хемрік і його дружина Ліндсі Небекер, 34 роки – аутисти. Вони знайшли ключ до спілкування один з одним і навчилися жити в одному просторі, пише invak.info.

 

Дейв і Ліндсі – герої документального фільму "Аутизм в любові", який розкриває життя чотирьох дорослих з аутизмом і розповідає про їхні прагнення будь-що зберегти свої романтичні стосунки.

На перших хвилинах кінострічки Дейв каже, що не був впевнений, чи зможе він коли-небудь одружиться. Ліндсі також сумнівалася щодо заміжжя, але саме зйомки у згаданій картині змусили серйозно задуматися про стосунки. Зараз пара вважає, що інтенсивні інтерв'ю під час роботи над фільмом вивели їх союз на новий рівень.

Вони вперше зустрілася на конференції по аутизму в Нешвіллі в 2005 році, і коли почали зустрічатися, то два роки трималися трохи на відстані один від одного.

"Я відчував, що так безпечніше, оскільки це уповільнює розвиток подій", – згадує Дейв.

У Дейва переважає творча натура, тоді як Ліндсі більш схильна до науки. За словами подружжя, об'єднував їх загальний діагноз. Хоча він по-різному виявлявся у кожного з них. Дейв і Ліндсі за весь час розвитку своїх стосунків зуміли розробити цілу систему, як регулювати свої емоційні спади. Навіть їхній будинок є її частиною. Він розділений на загальні та приватні приміщення. Наприклад, пара має різні спальні, кабінет для Ліндсі, а також особистий простір для Дейва, який знаходиться в підвалі. Там йому здалося комфортніше. Закохані постійно намагаються підтримувати один одного.

Нещодавно у мене був черговий емоційний перепад. Але Дейв, навіть незважаючи на те, що був здивований і стурбований моїм станом і не знав, чому я так себе почуваю, сів біля мене на підлогу і просто обняв, бо знав, як мені це потрібно", - каже Лінсі.

Дейв розповів про свою формулу пошуку любові.

"Якщо людина змусила мене відчувати себе важливим, особливим та найціннішим, для мене це головне",- поділився чоловік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Паралізований ветеран АТО одружився у шпиталі

Нагадаємо, будучи однією з найбільш знаменитих моделей із синдромом Дауна в світі, 19-річна Маделін Стюарт встигла двічі взяти участь у Нью-Йоркському Тижні моди та знятися у безлічі фотосесій.

Зараз ви читаєте новину «Аутисти Дейв і Лінсі побралися після зйомок у фільмі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі