понеділок, 27 вересня 2010 08:21

"Міс Україна" вчить китайську

"Міс Україна" вчить китайську
"Міс Україна-2010" Катерина Захарченко вже через місяць полетить до Китаю. Там 30 жовтня відбудеться фінал конкурсу "Міс світу-2010".

"Підготовку ведемо вже тиждень, - похвалилась Катерина. - Мені пошили кілька вечірніх і коктейльних суконь. Більшість плать пошиті з натурального шовку та шифону, оздоблені дорогоцінним камінням".

До початку конкурсу дівчина планує засмагнути і схуднути.

"Перед поїздкою посиджу на дієті, хоча особливої такої необхідності в цьому немає, - пояснила конкурсантка. - Не завадило б трохи засмагнути. Усі сукні відверті. Вони гарніше дивитимуться на засмаглому тілі.

Дівчина вже два місяці жила у Пекіні.

"Їздила туди торік по роботі. Там жара - страшна. Та й взагалі клімат нездоровий - вагу набираєш дуже швидко, наче від самого повітря гладшаєш. Якось поїхала туди у лютому шубі, а там у цей час у тіні 30 градусів жари. Китайську мову я не знаю, але привітатися з глядачами китайською зможу. Свого часу трошки нахапалися слів, тому пару фраз побудувати точно зумію.

Вчора Катерина прогулялася по столичному Андріївському узвозі.

"Купила подарунки своїм суперницям, - пояснила дівчина. - На конкурсі я змагатимусь з 123-ма дівчатами. Хотіла усім привезти сувеніри. Між конкурсантками існує традиція обмінюватися подарунками. Я обрала подарунки з національним колоритом".

Нагадаємо, нещодавно Катерина Захарченко знялась у новому фільмі Жан Клода Ван Дамма.

Зараз ви читаєте новину «"Міс Україна" вчить китайську». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути