пʼятниця, 19 березня 2010 12:47

У справі вчителя-педофіла з"явилася нова жертва

У справі вчителя-педофіла з"явилася нова жертва

У справі про вчителя інформатики Сергія В., який розбещував маленьких школярок, з"явилася нова жертва.

Про це розповів начальник відділу кримінальної міліції у справах неповнолітніх Голосіївського району Юрій Макеров.

"У середу батьки однієї восьмикласниці написали заяву на інформатика, говорять, учитель чіплявся до неї чотири роки тому. Усього потерпілих уже четверо. Учні розповідають, що після уроків викладач кликав їх у свій кабінет. Одних у голому вигляді намазував фарбою, з іншими влаштовував щось подібне до уроку - задавав питання з інформатиці, а якщо дівчинка не знала відповіді, наказував знімати нижню білизну", - сказав Макеров.

Він додав, що поки що не вдалося ідентифікувати фото голих дітей, що знайшли в його комп"ютері - потерпілих серед них немає.

"Деякі файли, захищені паролем, наша техслужба ще не розкрила. У педагога вилучили фотоапарат і домашній комп"ютер", - сказав Макеров.

За його словами, чутки про те, що вчитель чіпляється до дітей, ходили по школі давно, крім того, подейкували, що начебто одну зі своїх підопічних Сергій В. зґвалтував.

Однак додати це до обвинувачення не вдалося, оскільки батьки дівчинки сказали, що нічого подібного з їхньою дочкою не було, заяву писати відмовилися і перевели дитини в іншу школу. Сам підозрюваний, незважаючи на докази, не хоче визнавати свою провину.

Родичі обвинуваченого не вірять у його провину. За словами його братової Ярослави, Сергій - зі старої родини інтелігентів, вчитель від Бога, а те, що його обвинувачують у розбещенні неповнолітніх, може бути комусь вигідним.

"Наскільки я знаю, крім заяв батьків цих дівчат, доказів немає. Ви підіть у школу і подивиться на цих дівчат. Мені 36 років, так якщо поставити їх поруч - дітьми нізащо не назвеш. Те, що говорять, начебто в комп"ютері Сергія була порнографія - неправда. Знаєте як буває, коли натискаєш на одне посилання, а вискакує посилання на порносайт. Точно таке ж сталося, коли дивилися його робочий комп"ютер", - сказала Ярослава.

Як відомо, днями суд заарештував на два місяці вчителя інформатики - 46-річного Сергія В. із середньої школи Голосіївського району.

Газета по-київськи

Зараз ви читаєте новину «У справі вчителя-педофіла з"явилася нова жертва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути