пʼятниця, 05 березня 2010 12:34

Мажор на спорткарі протаранив "швидку допомогу" з Феофанії (ФОТО)

На бульварі Дружби народів потрапила в ДТП карета "швидкої допомоги" з урядової лікарні "Феофанія".

Зі слів очевидців, 4 березня близько 22.15, біля Будинку меблів "Ніссан" 350z на величезній швидкості наздогнав і врізався в задню частину мікроавтобуса "Тойота" з мигалками. Після удару бусик пролетів ще кілька десятків метрів, зачепив джип "Міцубіші Паджеро" і завмер на проїжджій частині.

Розбита "Тойота" була машиною "швидкої допомоги" з урядової лікарні "Феофанія". Хоча особливих розпізнавальних знаків, крім проблискових маячків, на ній не було. Бригада медиків саме поспішала на виклик, проте допомога знадобилася їм самим.

Після ДТП водій "швидкої", лікар, фельдшер і медсестра були госпіталізовані. У всіх травми різного ступеня важкості, водій добряче вдарився головою об рульову колонку, у лікаря - перелом носа.

"Ніссаном" керував 18-річний юнак. Ймовірно, хлопчина вирішив пофорсити, адже попередньою причиною аварії називають саме високу швидкість. На місці ДТП свідки розповідали, що спортивне авто мчало зі швидкістю не менше за 150 км/год. За 6 секунд така машина набирає сотню при максимальній швидкості - 250 км/ч.

Молодий водій разом з пасажиром госпіталізований до 17-ї лікарні. Як вдалося дізнатися, юний господар новенького "Ніссана" живе на Старонаводницькій, у елітному Царському селі.

Вчора в "Феофанії" навідріз відмовилися коментувати ситуацію з постраждалими колегами.

"У нас немає жодної інформації про ДТП з нашими медиками, а головлікар говорити не буде, тому що зайнятий - робить обхід, - відрізала секретар лікарні" Феофанія ", де лікуються парламентарії та інші заможні люди.

Україна кримінальна

Зараз ви читаєте новину «Мажор на спорткарі протаранив "швидку допомогу" з Феофанії (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути