неділя, 01 листопада 2009 12:14

Мішель Обама перевдягнулася у Жінку-Кішку (ФОТО)
8

Перша леді Америки Мішель Обама з нагоди Хелловіна перевтілилася в Жінку-Кішку, постійний представник США при ООН Сьюзан Райс - у діснеївського пса Гуфі, а прес-секретар президента Роберт Гібс - у Дарта Вейдера з епопеї "Зоряні війни".

Гостями Барака Обами, який вважав за краще цього дня залишитися у звичному вигляді (у світлій сорочці та чорному светрі), були дві тисячі дітей зі шкіл столичного округу Колумбія та сусідніх штатів Меріленд і Віргінія.

Президент, перша леді і перша бабуся країни (мати Мішель Обами) Маріан Робінсон, широко посміхаючись, протягом приблизно півгодини роздавали на сходах Білого дому солодощі - виготовлені в Білому домі цукерки M&Ms, тістечка, і, звичайно, сухофрукти.

Мішель Обама, вбрання якої більше відповідало духу свята, була в леопардовій кофтині. Вона також вдягла котячі вушка (Жінка-Кішка), підвела чорним кольором очі, волосся зібрала в пучок і вдягла на одну руку безліч золотих браслетів.

Діти були ради солодощам і президентові. Лише одна маленька дитина розплакалася, коли до них із батьком підійшов Обама.

Заради свята перетворилися сади Білого дому - там з"явилися три гігантські гарбузи, кожен вагою щонайменше 450 кілограмів, і безліч гарбузів трохи менших. Із самої будівлі резиденції звішувався гігантський павук. З вікон першого поверху виглядали два гігантські ока.

Президентові і першій леді довелося святкувати Хелловін двічі - перший раз із дітьми, а другий із родинами військовослужбовців і дітьми співробітників Білого дому.

На другому святі визнаною зіркою стала Сьюзан Райс. Костюм Гуфі справив таке сильне враження на президента, що він, сміючись, просив журналістів не фотографувати її у такому вигляді.

Деякі представники президентського оточення так і залишилися невпізнанними - їхні маски і костюми змусили журналістів поламати собі голову.

Дякуючи своїм гостям, Обама відзначив, наскільки хороші їхні костюми.

"Гості у нас чудові, як, між іншим, і моя дружина, дуже симпатична Жінка-Кішка", - сказав він.

Зазвичай у ніч Хелловіна американці вдягаються в костюми різної нечисті - чортів, відьом, скелетів, проте цьогоріч з"явилося нововведення - костюм організатора найбільшої у світі фінансової "піраміди" Бернарда Медоффа.

За матеріалом РИА Новости

Фото Daily Mail
Зараз ви читаєте новину «Мішель Обама перевдягнулася у Жінку-Кішку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути